Кульки з тріски страви з риби здорове харчування 14 Липня, 2018 169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит) Ingredients Тріска варена - 500 г Картопля - 5 шт. Яйця - 1‑2 шт. Масло вершкове - 1 ст. ложка Сіль Перець Борошно - 4 ст. ложки для панірування Олія для смаження Directions 1Картоплю вимити, очистити, відварити та розім'яти в пюре. 2Відварену тріску очистити від шкіри, видалити кістки. Рибне філе пропустити через м'ясорубку. 3Рибний фарш змішати з розім'ятою вареною картоплею або картопляним пюре, додати яйця, розтоплене вершкове масло, посолити та поперчити. 4Остиглу масу сформувати в кульки, обваляти їх у борошні, а потім обсмажити в розігрітій олії на сковороді або в казанку. 5До рибних кульок добре подати соус з хрону або томатний кетчуп.Дієта для поліпшення пам'яті 00:00