Кульки картопляні фаршировані грибами овочеві страви, страви з грибів здорове харчування, пісне 26 Березня, 2018 222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит) Ingredients Картопля - 13 шт. Борошно - 1 склянка Сухарі панірувальні - 1 ст. ложка Олія - 0,5 склянки ДЛЯ ФАРШУ: Гриби сухі - 40 г Цибуля - 1 шт. Масло - 1 ст. ложка Перець Directions 1Натерти сиру картоплю на дрібній тертці. У картопляну масу додати борошно, сіль. Все перемішати. 2Зробити круглі кульки, а в них - поглиблення для фаршу. 3ФАРШ: Сухі гриби замочити в холодній воді на 2‑3 години. Потім їх вимити, відварити, дрібно нарізати й обсмажити в олії разом із цибулею. 4Грибним фаршем наповнити підготовлені кульки, запанірувати їх в борошні, змішаним із сухарями, та обсмажити. 5Обсмажені кульки покласти в посуд і поставити тушкувати в духовку на 1 годину. 00:00