Кульки картопляні фаршировані грибами

  ,   ,

26 Березня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Картопля - 13 шт.

Борошно - 1 склянка

Сухарі панірувальні - 1 ст. ложка

Олія - 0,5 склянки

ДЛЯ ФАРШУ:

Гриби сухі - 40 г

Цибуля - 1 шт.

Масло - 1 ст. ложка

Перець

Directions

1Натерти сиру картоплю на дрібній тертці. У картопляну масу додати борошно, сіль. Все перемішати.

2Зробити круглі кульки, а в них - поглиблення для фаршу.

3ФАРШ: Сухі гриби замочити в холодній воді на 2‑3 години. Потім їх вимити, відварити, дрібно нарізати й обсмажити в олії разом із цибулею.

4Грибним фаршем наповнити підготовлені кульки, запанірувати їх в борошні, змішаним із сухарями, та обсмажити.

5Обсмажені кульки покласти в посуд і поставити тушкувати в духовку на 1 годину.

00:00