Кульки м'ясні по-полінезійськи
Кульки м'ясні по-полінезійськи

Кульки м’ясні по-полінезійськи

    

2 Вересня, 2018

Готовим в микроволновке (Семь поварят)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Яловичина - 500 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Імбир тертий - 1/8 ч. ложки

Сухарі мелені - 120 г

Яйця - 1 шт.

Томатний сік - 500 г

Цукор - 0,5 ст. ложки

Ананаси - 500 г

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Яловичину пропустити через м'ясорубку. Цибулю дрібно порубати. З'єднати м'ясний фарш із половиною цибулі, імбиром, сухарями, яйцем, посолити та перемішати.

2Сформувати 30 кульок розміром з волоський горіх.

3Укласти кульки в змащену маслом форму, накрити кришкою та готувати у мікрохвильовці 5 хвилин при повній потужності.

4Томатний сік змішати з цукром, перцем, залишками цибулі та шматочками ананаса, додати до м'ясних кульок. Готувати в тому самому режимі ще 10 хвилин, перемішати за цей час 1 раз.

5На гарнір подати салат зі свіжих овочів.

00:00