Курка з часником

    ,

3 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Курка - 1 шт. велика

Морква - 1 шт.

Цибуля червона - 1 шт.

Селера - 1 шт.

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 40 г

Естрагон - 1 ст. ложка

Бульйон курячий - 100 мл

Вермут - 200 мл

Перець

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Естрагон - 1 ст. ложка

Батон французький

Гірчиця - 1 ст. ложка

Сметана - 150 мл

Directions

1Розігріти оливкову олію в сковорідці та просмажити цибулю, селеру і моркву до готовності. Потім перекласти все в форму для запікання.

2Змішати олію з естрагоном і часником, натерти і заправити частиною цієї суміші курку. Курку покласти на приготовлені овочі, навколо птиці розкласти дольки часнику. Пекти птицю 35 хвилин в духовці, нагрітій до 200°C.

3Потім курку перевернути, полити бульйоном і вермутом. Знову запікати в духовці 45 хвилин, періодично поливаючи її соком. Запікати до золотистого кольору.

4Вийнявши курку, разом з часником перекласти на підігріте блюдо і, накривши фольгою, дати постояти.

Дієта при гіпотонії

00:00