1Підготувати курку, полити водою та залишити на 1 годину.
2Булку нарізати кубиками, підсушити на сковороді або в духовці. Тельбухи відварити в солоній воді до готовності, дрібно нарізати. Зварити круто 1 яйце, дрібно нарізати. Грінки, тельбухи, варене яйце з'єднати, вбити сире яйце, всипати перець, перемішати.
3Начинити курку, зашити, змастити майонезом, смажити близько 1 години в добре прогрітій духовці на деку, змащеному жиром, періодично зволожуючи соусом і збризкуючи водою.
4Після того, як курка повністю охолоне (приблизно через 3-4 години), відрізати ніжки, крильця, курку розрізати навпіл і потім розібрати її на шматки таким чином, щоб в кожному шматку була начинка. Покласти на овальне блюдо. Прикрасити зеленню петрушки, селери, листям зеленого салату.