курка запечена або фарширована
курка запечена або фарширована

Курчата фаршировані

    

3 Грудня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Курчата - 2 шт.

Борошно - 3 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 2 склянки

Яйця - 4 шт.

Молоко - 0,5 склянки

Масло вершкове - 100-150 г

Зелень петрушки або кропу рубана - 1 склянка

Сіль

Перець

Directions

1Підготовлених курчат промити, обсушити, натерти сіллю і борошном.

2НАЧИНКА: Добре перемішати в мисці панірувальні сухарі (1,5 склянки), 2 яйця, зварені круто і дрібно порубані, 50-70 г вершкового масла, молоко, петрушку або кріп, сіль і перець.

3Нафарширувати курчат і зашити отвори нитками. Тушки змочити в яйці, обваляти в сухарях.

4Укласти курчат на змащене маслом деко, додати бульйон та обсмажити в добре прогрітій духовці, періодично перевертаючи та поливаючи соком, що утворюється.

5Готових курчат вийняти з духовки, звільнити від ниток і розрубати вздовж навпіл. Фарш викласти на блюдо, на нього покласти нарізаних курчат і полити соком, в якому вони смажилися. На гарнір подати відварний рис.

00:00