1Підготовлених курчат промити, обсушити, натерти сіллю і борошном.
2НАЧИНКА: Добре перемішати в мисці панірувальні сухарі (1,5 склянки), 2 яйця, зварені круто і дрібно порубані, 50-70 г вершкового масла, молоко, петрушку або кріп, сіль і перець.
3Нафарширувати курчат і зашити отвори нитками. Тушки змочити в яйці, обваляти в сухарях.
4Укласти курчат на змащене маслом деко, додати бульйон та обсмажити в добре прогрітій духовці, періодично перевертаючи та поливаючи соком, що утворюється.
5Готових курчат вийняти з духовки, звільнити від ниток і розрубати вздовж навпіл. Фарш викласти на блюдо, на нього покласти нарізаних курчат і полити соком, в якому вони смажилися. На гарнір подати відварний рис.