Курча з рисом страви з птиці південно-африканська кухня духовка 6 Вересня, 2018 50 рецептов африканской кухни Ingredients Курча - 1 тушка Рис - 300 г Цибуля ріпчаста - 200 г Масло вершкове - 100 г Помідори - 200 г Гвоздика Перець чорний мелений Сіль Directions 1Полити курча вершковим маслом і запекти в духовці. 2Нарізати готове курча на шматки та вийняти кістки. 3Підсмажити натерту цибулю з рисом, влити воду, посолити та поперчити, додати гвоздику, дрібно нарізані помідори і тушкувати в духовці 25 хвилин. 4Додати до рису смажену печінку курчати. 5Покласти на блюдо рис, розкласти на ньому курча та полити соусом, що утворився при тушкуванні. 00:00