Курча кисло-солодке
Курча кисло-солодке

Курча кисло-солодке

    

29 Серпня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Рис - 1 склянка

Курка - 220 г філе

Оцет винний (з червоного вина) - 2 ст. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Томатний соус - 1 ст. ложка

Апельсиновий сік - 1 ст. ложка

Перець солодкий - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Брокколі - 1 склянка суцвіть (можна заморожених)

Directions

1Рис відварити.

2Поки рис вариться, на велику сковороду вилити оливкову олію та розігріти. Покласти на сковороду вузькі смужки курячого філе і трохи обсмажити, доки не побіліє (близько 3 хвилин).

3Додати оцет, цукор, томатний соус і апельсиновий сік.

4Через 2 хвилини додати вузькі смужки перцю, подрібнену цибулю, обсмажену брокколі та готувати близько 7 хвилин, доки овочі не стануть ніжними.

5При подачі викласти поверх рису.

00:00