курка запечена або фарширована
курка запечена або фарширована

Курча по-бордоськи – Poulet a la bordelaise

      

1 Травня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Курча - 1 тушка

Артишоки - 3 шт. великі

Картопля - 4‑5 шт.

Цибуля- 2 шт.

Часник

Олія оливкова - 4 ложки

Масло вершкове

Сіль

Перець чорний мелений

Петрушка - зелень

Directions

1Обробити курча для обсмажування.

2М'якоть артишоків поділити на 3 частини, картоплю порізати великими кубиками.

3Налити на сковороду оливкову олію і трохи вершкового масла, підігріти, розкласти шматочки курчати й овочі, посолити та поперчити. Обсмажити на великому вогні та перевернути курчат і овочі, щоб вони добре вкрилися маслом.

4Потім перекласти все в каструлю з кришкою, поставити в духовку, включивши верхінй вогонь.

5Коли курча буде готове, а овочі стануть м'якими, додати трохи нарізаної зелені петрушки з невеликою кількістю розчавленого часнику.

6Покласти курча на блюдо, обклавши його овочами. Нарізати кружальцями цибулю та петрушку, посмажити їх на оливковій олії та розкласти бордюром по краю блюда.

00:00