Курча по-оранськи страви з птиці алжирська кухня, африканська кухня 6 Вересня, 2018 50 рецептов африканской кухни Ingredients Курча - 0,5 тушки Масло вершкове - 60 г Цибуля - 0,5 шт. Помідори - 200 г Бульйон курячий - 80 г Оцет Борошно Часник Хлібна крихта Сир Зелень петрушки Зелений горошок Directions 1Розрізати курча на шматки та підрум'янити на маслі з усіх боків. 2Додати дрібно нарізані цибулю та часник і просмажити ще 10 хвилин. 3Потім додати борошно, очищені від шкірки та насіння і дрібно нарізані помідори, влити бульйон, трохи оцту і тушкувати до готовності. 4Посипати страву тертим сиром, хлібними крихтами, зеленню. 5Подавати із зеленим горошком. 00:00