Курча табака
Курча табака

Курча табака

    

5 Вересня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Курча - 1 тушка

Масло вершкове - 100 г

Перець червоний мелений - 0,5 ч. ложки

Сіль

Directions

1Випотрошене курча розрізати вздовж грудки, розгорнути, розпластати (для чого злегка відбити дерев'яним молотком), посолити, поперчити, покласти на розігріту сковороду з маслом. Зверху накрити тарілкою, придавивши її вантажем, щоб курча щільно прилягало до дна. Смажити на помірному вогні близько 30 хвилин.

2Коли з одного боку утворюється рівна рум'яна кірочка, курча перевернути.

3Подавати з часником, товченим із сіллю та розведеним кип'яченою водою.

00:00