Курча тушковане з кабачками та перцем

    ,

26 Березня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Курча - 1 тушка

Бульйон овочевий - 200 мл

Кабачки молоді - 2 шт.

Оливки без кісточок - 50 г

Перець болгарський - 2 стручки

Часник - 3 зубчики

Цибуля - 1 шт.

Салат зелений - 1 пучок

Чебрець - 2-3 гілочки

Перець червоний мелений

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Тушку курчати промити, нарізати порційними шматками, натерти перцем і сіллю, покласти в каструлю.

2Кабачки очистити, нарізати кубиками. Болгарський перець звільнити від плодоніжок і насіння, нарізати невеликими шматочками. Чебрець дрібно нарізати. Листя салату вимити, обсушити. Часник і цибулю очистити, дрібно нашаткувати.

3Нарізані болгарський перець, кабачки та чебрець залити водою. Все разом тушкувати під кришкою на маленькому вогні до готовності.

4Блюдо розкласти по тарілках, прикрасити оливками та листям салату.

00:00