Кіноа та нут з папайєю
Кіноа та нут з папайєю

Кіноа та нут з папайєю

    

7 Вересня, 2018

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 15 mins

Ingredients

Кіноа червоне та біле готове - 0,5 склянки

Перець жовтий - 0,25 шт.

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Нут готовий - 3/4 склянки

Цибуля червона - 0,25 шт.

Перець чилі червоний - 0,2 шт.

Імбир свіжий - 1 шматочок 2.5 см

М'ята - 1 жменя листя

Йогурт грецький простий 0% - 1 ст. ложка

Помідори - 2 шт.

Папайя - 1 скибочка

Нігелла (чорний кмин) - 1 щіпка насіння

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія оливкова - 2 ч. ложки

Оцет винний білий - 1 ч. ложка

Каррі-порошок середньої гостроти - 0,25 ч. ложки

Мед - 0,25 ч. ложки

Directions

1Змішати в мисці кіноа та нарізаний жовтий перець і приправити сіллю та перцем. Відкласти.

2ЗАПРАВКА: Змішати оливкову олію, білий винний оцет, каррі та мед і приправити сіллю та перцем. Відкласти також.

3Половину м'яти дрібно нарізати, решту листя залишити цілим.

4Змішати в мисці нут, нарізану червону цибулю, дрібно нарізаний червоний перець чилі, очищений і тертий імбир і половину нарізаної м'яти. Додати заправку, посолити та поперчити.

5Змішати в мисці йогурт і залишки нарізаної м'яти, посолити.

6Помідори розрізати навпіл, насіння видалити, м'якоть дрібно нарізати. Папайю нарізати грубо.

7Покласти суміші кіноа в чашу, потім додати нут, помідори та папайю. Зверху полоити йогуртовою сумішю та посипати насінням нігелли та цілим листям м'яти.

00:00

Nutrition Facts

Calories521 калорія
Sodium315 мг
Protein18 г
Cholesterol0 г
Sugar20 г
Total Fat16 г
Saturated Fat2 г
Total Carbohydrates67 г
Dietary Fiber17 г