1Змішати в мисці кіноа та нарізаний жовтий перець і приправити сіллю та перцем. Відкласти.
2ЗАПРАВКА: Змішати оливкову олію, білий винний оцет, каррі та мед і приправити сіллю та перцем. Відкласти також.
3Половину м'яти дрібно нарізати, решту листя залишити цілим.
4Змішати в мисці нут, нарізану червону цибулю, дрібно нарізаний червоний перець чилі, очищений і тертий імбир і половину нарізаної м'яти. Додати заправку, посолити та поперчити.
5Змішати в мисці йогурт і залишки нарізаної м'яти, посолити.
7Покласти суміші кіноа в чашу, потім додати нут, помідори та папайю. Зверху полоити йогуртовою сумішю та посипати насінням нігелли та цілим листям м'яти.