Лазанья з м’ясом і грибами

  , ,   

28 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 2 hrs 40 mins

Ingredients

Лазанья - 8-10 листів

М'ясо - 500 г фаршу

Маслюки заморожені - 350 г

Сир твердих сортів - 200 г

Приправа для м'яса - 20-30 г

Молоко - 600 мл

Цибуля - 2 шт. великі

Масло вершкове - 1-2 ст. ложки

Вода - 200 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Цибулю очистити та дрібно нарізати, змішати в чаші мультиварки з замороженими грибами та вершковим маслом. Встановити на режим «Випічка» та готувати близько 40 хвилин, помішуючи.

2У фарш додати сіль, перець, тертий сир і грибну суміш з мультиварки, все перемішати.

3Для зручності покласти в мультиварку рукав для запікання (не обов'язково), а потім укладати шарами фарш з грибами (приблизно чверть загального обсягу), потім листи лазаньї в 1-2 шари, і так ще 3 рази.

4Змішати молоко з водою та приправою для м'яса. Залити цією сумішшю лазанью. Встановити режим «Тушкування» на 2 години.

00:00