Лечо з кмином

    

17 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Помідори - 800 г

Перець болгарський - 400 г

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Олія - 50 мл

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Оцтова есенція - 0,25 ч. ложки

Кмин - 1 щіпка

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Directions

1Всі овочі вимити й очистити. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, потім подрібнити в блендері. Болгарський перець нарізати невеликими шматочками. Часник пропустити через часникодавилку. Цибулю дрібно нарізати.

2У чашу мультиварки покласти підготовлені овочі, цукор, сіль, масло, спеції. Встановити режим «Тушкування» на 1 годину.

3Після звукового сигналу додати оцтову есенцію та готувати в режимі «Підігрів» 10 хвилин.

4Розкласти лечо по стерилізованих банках, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00