Лечо по-угорськи овочеві страви духовка, лікувальне харчування 7 Вересня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Перець - 300 г Помідори - 250 г Шинка - 30 г Цибуля - 2-3 шт. Свинячий жир - 1-2 ст. ложки Сіль Перець червоний мелений Directions 1Стручки перцю звільнити від насіння, нарізати широкими смужками, очищені помідори - половинками, цибулю - кільцями, шинку - кубиками. 2У глибокій сковороді розтопити свинячий жир і обсмажити в ньому підготовлені овочі та шинку. 3Потім все посолити, заправити пекучим перцем і потушкувати на плиті або в духовці, прикривши кришкою сковороду.Дієта при гіпотонії 00:00