Лечо по-угорськи

    ,

7 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Перець - 300 г

Помідори - 250 г

Шинка - 30 г

Цибуля - 2-3 шт.

Свинячий жир - 1-2 ст. ложки

Сіль

Перець червоний мелений

Directions

1Стручки перцю звільнити від насіння, нарізати широкими смужками, очищені помідори - половинками, цибулю - кільцями, шинку - кубиками.

2У глибокій сковороді розтопити свинячий жир і обсмажити в ньому підготовлені овочі та шинку.

3Потім все посолити, заправити пекучим перцем і потушкувати на плиті або в духовці, прикривши кришкою сковороду.

Дієта при гіпотонії

00:00