Лобіо з корицею і гвоздикою овочеві страви грузинська кухня 15 Вересня, 2016 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Квасоля - 300 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Олія рослинна - 150 мл Кінза - 2 гілочки Гвоздика - 1 ч. ложка Кориця мелена - 1 ч. ложка Сіль Directions 1Квасолю відварити і відкинути на друшляк. 2Цибулю подрібнити і тушкувати на олії, додати квасолю і тушкувати ще 10 хвилин. 3Відвар з-під квасолі посолити, додати корицю і гвоздику і залити цією сумішшю фасоль. 4Блюдо, кип'ятити 2 хвилини, квасолю розім'яти ложкою і додати дрібно нарізану зелень кінзи. 00:00