Локшина по-креольськи

  

28 Квітня, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Локшина або вермішель - 200 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 3 ст. ложки

Помідори - 4 шт.

Квасоля стручкова - 100 г

Сир твердий - 100 г

Зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки

Базилік рубаний - 1 ст. ложка

Перець чорний - 3-4 горошини

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Цибулю дрібно порубати, разом з чорним перцем обсмажувати на олії 5 хвилин.

2Додати очищені від шкірки помідори, нарізану шматочками квасолю, зелень петрушки, базилік, посолити, поперчити, готувати під кришкою 15 хвилин. Чорний перець вийняти.

3Влити трохи води, додати локшину, варити її 15 хвилин на середньому вогні, помішуючи, не накриваючи кришкою.

4При подачі посипати локшину тертим сиром.

00:00