Манти пельмені, вареники, галушки, страви з м'яса мультиварка 8 Грудня, 2016 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно пшеничне - 200 г Яйця - 1 шт. Олія - 1 ч. ложка Сіль Вода - 50 мл ДЛЯ ФАРШУ: Свинина - 500 г Яловичина - 500 г Цибуля - 2 шт. Перець чорний мелений Cоль Directions 1Змішати пшеничне борошно з яйцем, водою та сіллю. Замісити тісто. 2М'ясо подрібнити за допомогою м'ясорубки разом з очищеною цибулею. Додати в фарш чорний мелений перець і сіль, перемішати. 3Розкачати тісто та нарізати на шматки. Покласти на шматочки тіста фарш, защипнути краї. 4На дно мультиварки налити трохи води. Змастити олією кошик для варіння на пару та поласти в неї манти. Включити режим «Варка на пару» на 50 хвилин. 00:00