Мармелад зі слив з апельсиновими скоринками консервація 1 Лютого, 2017 Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок Ingredients Сливи - 10 кг Цукор - 10 кг Вода - 3 склянки Скоринки 2-3 апельсинів Directions 1Підготовлені сливи розрізати навпіл, видалити кісточки. 2Половинки припустити, додавши воду, потім гарячими протерти через сито. 3Апельсинові скоринки (свіжі або сушені) нарізати шматочками, додати до сливового пюре та варити, поки воно не загусне. 4Всипати цукор. Помішуючи, варити до готовності (за ложкою має залишатися борозенка). Занадто довго варити мармелад не слід. 5Готовий гарячий мармелад розкласти в банки та закрити поліетиленовими кришками. 6Зберігати в темному прохолодному місці. 00:00