Масло з червоним вином

    

12 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Масло вершкове - 400 г

Вино червоне - 50 г

Цибуля ріпчаста - 15 г

Лимон - 0,5 шт.

Перець

Зелень - 15 г

М'ясний сік - 20 г

Directions

1В червоне вино додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю, чорний перець, лимонний сік, дрібно посічену зелень петрушки та м'ясний сік, згущений невеликою кількістю крохмалю. Суміш ретельно перемішати та протерти крізь сито.

2У розм'якшене масло додати протерту суміш, посолити та перемішати.

Дієта при гіпотонії

00:00