Медяник (коврижка)

    

1 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Борошно - 1,5 склянки

Вода - 0,5 склянки

Цукор - 0,5 склянки

Мед - 0,5 склянки

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Яйця - 1 шт.

Сода - 0,5 ч. ложки

Гвоздика товчена - 0,5 ч. ложки

Кориця товчена - 0,5 ч. ложки

Цукати (за бажанням)

Цукрова пудра або

Фруктове пюре

Directions

1Просіяти борошно, покласти у нього яйце, цукор, розігрітий мед і теплу воду. Гарненько розмішати і додати в тісто соду, корицю і гвоздику. За бажанням можна покласти цукати. Тісто вимісити до густоти сметани.

2Викласти на деко, змащене маслом, і запекти в помірно нагрітій духовці.

3Коли медяник охолоне, посипати його цукровою пудрою або розрізати пряники уздовж на дві частини і змастити фруктовим пюре.

Дієта при фосфатних і кальцієвих каменях

00:00