Млинниця з м’ясом
млинці, оладки, сирники, пироги духовка
23 Жовтня, 2016
Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Ingredients
МЛИНЦІ:
Борошно - 200 г
Яйця - 3 шт.
Молоко - 3,5 склянки
Цукор - 1 ст. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
Лимон - 0,5 шт. (цедра)
Масло вершкове - 1 ст. ложка
ФАРШ:
Цибуля - 1 шт.
Олія - 2 ст. ложки
М'ясний фарш - 400 г
Яйця - 3 шт.
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Вино міцне (за бажанням) - 1 маленька чарка
Сіль
Перець
Directions
МЛИНЦІ:
1Сильно збити яйця сіллю, додати цукор, 1,5 склянки молока, натерту лимонну цедру та борошно. Все добре розмішати і розвести 2 склянками молока, вливаючи його поступово. Якщо тісто буде дуже рідким, додати трохи борошна, якщо густим, то - молока.
2На маленьку сковороду покласти трохи олії і спекти тонкі млинці, підсмаживши їх з двох боків.
ФАРШ:
1Підсмажити дрібно порубану цибулину з олією, додати сирий м'ясний фарш, припустити на вогні, зняти, покласти нарізані круті яйця, сіль, перець, влити розтоплене вершкове масло, при бажанні - міцного вина, розмішати.
МЛИННИЦЯ:
1Каструлю або форму змастити маслом, посипати сухарями, вистелити дно та боки млинцями, покласти ряд фаршу, прикрити млинцем, потім - знову фарш, потім - млинець, і так доверху, накрити млинцем, змастити маслом, поставити в духовку.
2Коли підрум'яниться, вийняти, викласти на блюдо, перекинувши форму догори дном, і подати гарячим.