1МЛИНЦІ МОЛОЧНІ: Яйця змішати з молоком, додати пшеничне борошно, сіль, розмішати, щоб не було грудок і спекти тонкі млинці.
2ФАРШ М'ЯСНИЙ: Підсмажити дрібно порубану цибулину з рослинною олією, додати сирий м'ясний фарш, припустити на вогні, зняти, покласти сіль, перець, влити розтоплене вершкове масло, при бажанні - міцного вина, розмішати.
3ФАРШ З ЯЄЦЬ: Круті яйця дрібно порубати, змішати з розтопленим вершковим маслом, посолити за смаком.
4Каструлю змастити маслом, викласти дно і боки млинці, покласти шар м'ясного фаршу, закрити млинцем, потім шар яєчного фаршу, знову закрити млинцем, і так далі, поки каструля не закінчиться.
5Зверху закрити млинцем, змастити маслом і поставити в духовку, щоб зарум'янилася.