1Сильно збити яйця сіллю, додати цукор, 1,5 склянки молока, натерту лимонну цедру і 200 г борошна. Все це добре розмішати і розвести 2 склянками молока, вливаючи його поступово. Якщо тісто буде дуже рідким, додати трохи борошна, якщо густим, то молока.
2На маленьку сковороду покласти трохи олії і випікати тонкі млинці з двох боків.
3Каструлю змастити маслом, вистелити її дно і боки млинцями, укласти шар дрібно нарізаних яблук, маленькі шматочки масла, посипати цукром, при бажанні - корицею і товченою гвоздикою, прикрити млинцем, знову укласти шар яблук, потім млинець - і так, поки каструля не закінчиться.
4Зверху прикрити млинцем, змастити маслом і поставити в гарячу духовку на 1 годину, щоб підрум'янилася з усіх боків.
5Готову млинницю обережно викласти на блюдо, окремо подати цукор.