млинці
млинці

Млинці без дріжджів

  

30 Вересня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно гречане - 1 стакан

Борошно пшеничне - 1 склянка

Молоко - 3 склянки

Сода - 1 дес. ложка повна

Яйця - 3 шт.

Кремортартар (очищений винний камінь) - 1 дес. ложка повна

Вода - 2 ст. ложки

Масло або олія - 1 ст. ложка

Directions

1Гречане та пшеничне борошно розмішати в холодному молоці, підливаючи його потроху; потім додати сильно збиті яйця і незадовго до випікання покласти кремортартар і соду, розпущені у воді.

2З приготованого тіста пекти в маслі або жирі маленькі млинці і подавати на стіл з розтопленим маслом і сметаною.

00:00