Млинці гречано-пшеничні (на молоці з водою) млинці, оладки, сирники 28 Серпня, 2018 О блинах Ingredients Борошно гречане - 3,5 склянки Борошно пшеничне - 1,5 склянки Вода - 2,5 склянки Молоко - 2 склянки Дріжджі - 25 г Масло вершкове - 25 г Яйця - 2 шт. Цукор - 1 ч. ложка Сіль - 1 ч. ложка Масло розтоплене - 0,5 склянки Directions 1У теплій воді розвести дріжджі, додати все пшеничне борошно та рівний обсяг гречаного, дати підійти. 2Всипати решту гречаного борошна, знову дати підійти. 3Заварити тісто киплячим молоком, остудити, покласти цукор, сіль, масло, дати підійти та потім пекти.О блинах 00:00