Млинці гречано-пшеничні (на яйцях) млинці, оладки, сирники 30 Липня, 2018 100 лучших рецептов блинов и оладий Prep: 4 hrs Cook: 20 mins Yields: 16-20 шт Ingredients Борошно гречане - 300 г Борошно пшеничне - 360 г Молоко - 1 л Дріжджі - 25 г Яйця - 5 шт. Масло вершкове - 50 г Цукор - 2 ч. ложки Сіль - 1 ч. ложка Олія для смаження Directions 1Влити 250 мл холодного молока в гречане борошно, перемішати. Додати 500 мл гарячого кип'яченого молока, перемішати, остудити до 50°С. 2Додати дріжджі, накрити рушником, залишити в теплому місці на 2 години. 3Відокремити жовтки від білків, розтерти жовтки з цукром. Збити білки з сіллю в пишну піну. 4Збити тісто, додати пшеничне борошно, перемішати. Додати розтоплене вершкове масло, розтерті жовтки, збити. 5Додати залишки молока, підігріті до 50°С. 6Додати збиті білки, акуратно перемішати, накрити рушником і залишити в теплому місці на 1 годину. 7Смажити млинці на розпеченій олії до золотистого кольору з двох боків. 00:00