Млинці гречані на воді млинці, оладки, сирники 26 Вересня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) О блинах Ingredients Мука гречана - 4 склянки Вода - 0,8 л / 1 склянка холодної + 3,5 склянки гарячої Дріжджі - 25 г Цукор - 1 ч. ложка Сіль - 1 ч. ложка Олія соняшникова - 0,5 склянки для смаження Directions ВАРІАНТ 1: 1Просіяти гречане борошно. 2Третину борошна розвести 0,6 л теплої води з розчиненими в ній дріжджами. Ретельно вимісити і поставити опару в тепле місце, накривши рушником. 3Коли тісто підніметься, додати решту борошна, сіль, цукор, вибити дерев'яною лопаткою протягом години і дати ще раз піднятися. 4Потім влити 0,2 л окропу, знову вимісити тісто і, коли воно підніметься в третій раз, спекти млинці. ВАРІАНТ 2: 11 склянку холодної воду розвести з 1 склянкою борошна та заварити це тісто гарячою водою, розмішати, остудити, додати дріжджі, дати підійти. 2Додати решту борошна, цукор, сіль, дати підійти та пекти млинці. 00:00