млинці
млинці

Млинці дріжджові

  

4 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 500 г

Молоко - 2-3 склянки

Масло вершкове або олія - 2 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка неповна

Дріжджі - 20 г

Directions

1У склянці теплої води розвести дріжджі, змішати їх з 250 г борошна, добре розмішати і поставити в тепле місце на 40-45 хвилин.

2До готової опари додати цукор, сіль, яєчний жовток, розтоплене вершкове масло або олію, розмішати і поступово додавати борошно, вимішуючи тісто до однорідної маси.

3Потім тісто розмішати з теплим молоком, додаючи його невеликими порціями і, поставити в тепле місце.

4Коли підніметься, його потрібно обім'яти, знову поставити в тепле місце, дати піднятися і ще раз обім'яти, додавши міцну піну з збитого яєчного білка.

5Починати випікати млинці одразу після підйому тесту.

6Подавати на стіл, поливаючи олією або сметаною.

00:00