Млинці з боровиками млинці, оладки, сирники, страви з грибів 25 Жовтня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Боровики - 12 шт. Масло вершкове - 1 ст. ложка Сіль - 1 ч. ложка Бульйон - 1,5 склянки ДЛЯ ТІСТА: Яйця - 3 шт. Сіль - 1 ч. ложка Борошно - 200 г Молоко - 3.5 склянки Масло вершкове або олія - 1 ст. ложка Directions 1Почистити боровики, нарізати їх шматочками, добре промити, варити 5 хвилин, а потім тушкувати до м'якості олією або маслом, сіллю та бульйоном. 2Приготувати прості млинці без цукру. 3Покласти на кожен млинець трохи грибів і згорнути його. 00:00