Млинці з морквою та родзинками

    

11 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Морква - 6 шт.

Родзинки - 60 г

Цукор - 4 ч. ложки

Масло вершкове - 2,5 ст. ложки

Цукрова пудра - 2 ч. ложки

Сметана - 0,5 склянки

Directions

1Приготувати рідке прісне тісто і випекти з нього млинці.

2Очищену моркву дрібно нашаткувати і тушкувати з вершковим маслом до готовності. Перемішати з перебраними, промитими в теплій воді, обсушеними родзинками і цукром.

3На випечені млинці покласти фарш, загорнути їх у вигляді конвертів, обсмажити і поставити в духовку на 5-6 хвилин.

4Готові млинці посипати цукровою пудрою, окремо подати сметану.

00:00