Млинці з м’ясним фаршем

  ,   

7 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яловичина - 500 г фаршу

Борошно пшеничне - 200 г

Молоко - 500 мл

Яйця - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія - 4 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Сода - 1 ч. ложка

Лимон - 0,5 ч. ложки соку

Directions

1Збити яйця з цукром, додати молоко, сіль і 2 ст. ложки олії. Потім додати соду з лимонним соком і перемішати. Повільно підсипати в яєчну масу борошно та обережно перемішувати.

2Змастити дно сковороди олією та спекти млинці.

3Очистити цибулю і дрібно нарізати, змішати з м'ясним фаршем.

4Налити в мультиварку олію та 15 хвилин підсмажувати фарш з цибулею в режимі «Випічка». Періодично помішувати фарш і стежити за його консистенцією (відкрити кришку для випаровування зайвої рідини або долити трохи води, бульйону).

5Загорнути готовий фарш в млинці.

6Покласти начинені млинці в мультиварку і на 10 хвилин включити режим «Випічка».

00:00