1Ці млинці були дуже поширені в старі часи. В якості припічки використовувалися найрізноманітніші продукти: рубані яйця, гриби, лівер, риба та ін.
2Випікати ці млинці можна різними способами.
НАЙПРОСТІШИЙ СПОСІБ ВИПІЧКИ МЛИНЦІВ З ПРИПІЧКОЮ:
1На розігріту, змащену сковороду налити тіста менше, ніж зазвичай.
2Коли млинець знизу злегка зарум'яниться, на нього покласти припічку, залити її новою порцією тіста так, щоб припічка опинлася всередині млинця. Потім млинець перевернути на іншу сторону і злегка обсмажити.
3Припічку можна покласти і безпосередньо на розігріту сковороду, а потім зверху залити тістом.
В якості наповнювача в тісто для млинців можна включати різні овочі. Це не тільки смачно, але і дуже корисно, бо робить це блюдо більш збалансованим за складом і менш калорійним. Особливо корисні ці млинці дітям і літнім людям.