1НАЧИНКА: Подрібнити вершки, сир і полуницю в блендері, додати 0,5 ст. ложки цукру. Викласти в окрему миску.
2ТІСТО: У молоко додати яйця, посолити. Поступово вмішати борошно. За консистенцією готове тісто має нагадувати рідку сметану. Додати корицю.
3Нагріти олію в чаші мультиварки в режимі «Підігрів». Невелику кількість млинцевого тіста зачерпнути ополоником і вилити в чашу мультиварки. Змінити режим на «Смаження». Обсмажувати по 3 хвилини з кожного боку.
4На кожен готовий млинець викласти по 1 ст. ложці сирної начинки та скрутити млинець у вигляді конверта.
5Викласти конвертики в чашу мультиварки, додати кілька шматочків вершкового масла, поміняти режим на «Тушкування» на 10 хвилин.