Млинці з чорносливом млинці, оладки, сирники 15 Жовтня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Борошно - 400 г Яйця - 1 шт. Цукрова пудра - 100 г Яблука - 1 велике Ванільний цукор Чорнослив - 300 г Directions 1Чорнослив попередньо залити окропом. Коли сливи розм'якнуть, вийняти з них кісточки і порізати на дрібні частини. 2Очищене від шкірки яблуко нарізати дрібними кубиками. 3З яєчних жовтків, борошна, цукру приготувати досить густе млинцеве тісто, домісити до нього чорнослив, яблуко і міцну піну із збитих яєчних білків. 4Випечені в жиру млинчики згорнути в трубочку і посипати зверху цукровою пудрою. 00:00