млинці
млинці

Млинці на вівсяних висівках

    

8 Квітня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яйця - 2 шт. великих

Кефір знежирений - 250 мл

Висівки вівсяні - 3 ст. ложки

Крохмаль кукурудзяний - 4 ст.  ложки без гірки

Сода - 0,25 ч.  ложки

Вода - 180 мл окропу

Цукрозамінник - 1  ч. ложка

Cіль

Ванілін

Directions

1Висівки залити кефіром, перемішати та залишити настоюватися на 1 годину. Якщо приготування страви планується до сніданку, то можна замочувати висівки на всю ніч (але тільки в холодильнику).

2Яйця збити, змішавши з цукрозамінником, ваніліном і сіллю, потім з'єднати з висівками, що настоялися у кефірі. В суміш додати кукурудзяний крохмаль, тісто добре вимішати. Соду погасити крутим окропом і ввести в тісто, постійно перемішуючи. Тісто залишити на 20  хвилин. Регулювати консистенцію тіста можна, додаючи крохмаль або яйце.

3Сковороду (бажано з товстим антипригарним дном) розігріти на середньому вогні та випікати млинці, обсмажуючи їх з двох боків.

00:00