Млинці овочеві з начинкою

    

21 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Кабачки терті - 1 склянка

Морква терта - 0,5 склянки

Яйця - 4 шт.

Молоко - 260 мл

Борошно - 100 г

Сир тертий - 5 ст. ложок

Сіль

Перець чорний мелений

Олія - 1 ст. ложка

ДЛЯ ОЧЕВОЇ НАЧИНКИ:

Брокколі - 160 г

Шпинат - 70 г

Петрушка - 1 невеликий пучок

Сіль

Сир - 40 г

Масло вершкове - 0,5 ст. ложки

ДЛЯ М'ЯСНОЇ НАЧИНКИ:

Птиця - 150 г відвареного м'яса

Цибуля порей - 1 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Сир - 40 г

Олія для смаження

ДЛЯ РИБНОЇ НАЧИНКИ:

Риба біла - 1 філе

Кабачки - 50 г

Цибуля порей - 1 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Лавровий лист - 1 шт.

Рис сухий - 4 ст. ложки

Каррі - 0,5 ст. ложки

Сир - 40 г

Олія для смаження

Directions

МЛИНЦІ:

1В окремій ємності з'єднати яйця, сіль, мелений чорний перець, збити вінчиком, потім додати натерті овочі, сир, перемішати. Поступово всипати борошно та перемішати, щоб не було грудок. Після повільно влити молоко і ретельно розмішати, додати олію, знову перемішати.

2Ополоником влити тісто на сковороду, розподіляючи його рівномірно по всій поверхні. Обсмажити млинець з двох боків до рум'яного кольору.

НАЧИНКИ:

1ОВОЧЕВА НАЧИНКА: Кабачок очистити від шкірки та серцевини, натерти на дрібній тертці, щоб кількість натертого кабачка становила 1 склянку. Моркву очистити, вимити, натерти на дрібній тертці; кількість моркви - 0,5 склянки. Змішати моркву і кабачок. Сир натерти на дрібній тертці. Брокколі відварювати в підсоленій воді 5 хвилин, подрібнити на шматочки. Петрушку вимити, обсушити й подрібнити. Шпинат вимити, припустити на сковороді з вершковим маслом, потім нарізати. Всі компоненти перемішати.

2М'ЯСНА НАЧИНКА: Цибулю порей нарізати кільцями. Розігріти в сковороді олію, тушкувати цибулю до м'якості. Відварене м'ясо нарізати, додати до цибулі, готувати кілька хвилин, помішуючи, посолити, поперчити за смаком, з'єднати з натертим сиром.

3РИБНА НАЧИНКА: Рибне філе відварювати 10‑15 хвилин в підсоленій воді з додаванням лаврового листа. Готове філе розділити на дрібні шматочки. Цибулю порей нарізати кільцями. Кабачок очистити від шкірки, серцевини, натерти на крупній тертці. У сковороді розігріти олію, покласти цибулю, обсмажити, потім додати кабачок, посолити, поперчити. Помішуючи, готувати до м'якості кабачка. Рис відварити з додаванням солі та каррі до готовності. Змішати рибу з овочами, натертим сиром і рисом.

МЛИНЦІ ФАРШИРОВАНІ:

1Нафарширувати млинці начинкою, викласти у жаростійку форму та поставити в розігріту до 190°C духовку на 10‑15 хвилин.

Дієта для підвищення імунітету

00:00