Млинці рисові з конфітюром млинці, оладки, сирники 12 Жовтня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Борошно - 3 ст. ложки Рис - 1 склянка Молоко - 2 склянки Вершки - 1 склянка Яйця - 4 шт. Цукрова пудра - 1 ст. ложка Ванілін - 2 порошки Лимон - щіпка тертої цедри Масло вершкове - 30 г Конфітюр зі слив Directions 1Рис зварити з дрібкою солі до набрякання. Дати охолонути і змішати з іншими продуктами (крім масла і конфітюру). 2З рисового тіста підсмажити млинчики на змащеній маслом сильно розігрітій сковорідці. 3На кожен ще гарячий млинець нанести конфітюр і подавати (не складаючи вдвічі і не звертаючи рулетом). 00:00