Млинці рисові з конфітюром

  

12 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 3 ст. ложки

Рис - 1 склянка

Молоко - 2 склянки

Вершки - 1 склянка

Яйця - 4 шт.

Цукрова пудра - 1 ст. ложка

Ванілін - 2 порошки

Лимон - щіпка тертої цедри

Масло вершкове - 30 г

Конфітюр зі слив

Directions

1Рис зварити з дрібкою солі до набрякання. Дати охолонути і змішати з іншими продуктами (крім масла і конфітюру).

2З рисового тіста підсмажити млинчики на змащеній маслом сильно розігрітій сковорідці.

3На кожен ще гарячий млинець нанести конфітюр і подавати (не складаючи вдвічі і не звертаючи рулетом).

00:00