Морозиво на паличках - легке та справжнє
Морозиво на паличках - легке та справжнє

Морозиво на паличках – легке та справжнє

  

6 Вересня, 2018

La Prova Del Cuoco Magazine 2015 №17 (84) Agosto

  • Yields: 8 шт.

Ingredients

Фрукти свіжі - 200 г

Цукор

Вода - 1 склянка

ДЛЯ МОРОЗИВА З ЙОГУРТОМ:

Фрукти свіжі - 200 г

Цукор

Йогурт - 1 склянка

Молоко - трохи

Directions

1Збити свіжі фрукти за смаком і 2 ст. ложки цукру, розведені в склянці води, до пюре. Кількість цукру можна змінювати залежно від особистого смаку: його можна збільшити або зменшити до нуля.

2Сумішшю заповнити 8 форм і поставити у морозильну камеру на 6‑8 годин.

МОРОЗИВО З ЙОГУРТОМ:

1Смачніший варіант - замінити воду йогуртом: у цьому випадку треба змішувати фруктове пюре з вершково-білим йогуртом (у тих самих пропорціях) і, якщо необхідно, додати трохи цукру, розчиненого у дуже малій кількості молока.

Якщо немає відповідних форм, можна використовувати баночки з-під йогуртів, а замість паличок взяти пластикові чайні ложечки.

00:00