Мохіто-пунш малиновий

  

18 Лютого, 2018

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Цукор - 0,25 склянки

М'ята - 0,25 склянки злегка утрамбованого свіжого листя

Вода - 3 склянки

Ром білий - 1,5 склянки (для алкогольного напою)

Сок малиновий - 1 банка 340 г замороженого концентрату

Сок лайма - 0,5 склянки

Вода газована - 1,5 склянки для алкогольного напою або 3 склянки для безалкогольного

Малина свіжа та/або

Лайм (за бажання)

Directions

1У великій мисці з'єднати цукор і м'яту. Злегка роздавите м'яту ложкою по бокам склянки. Додати холодну воду, ром, малиновий і лаймовий соки, перемішуючи, щоб розчинився цукор. Вилити у великий глечик.

2Повільно наливати охолоджену газовану воду по стінці глечика; обережно змішати. Додати кубики льоду та за бажання додаткову свіжу м'яту, малину та / або скибочки лайма.

3Подавати негайно

00:00

Nutrition Facts

Serving Size225 г
Calories217 калорій
Sodium31 мг
Protein0 г
Cholesterol0 г
Total Fat0 г
Total Carbohydrates30 г
Dietary Fiber0 г