Мус яблучний на манній крупі

    

18 Жовтня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яблука без серцевини – 300 г

Цукор – 2 ст. ложки

Манна крупа – 1,5 ст. ложки

Вода – 500 г

Лимонна кислота – 1‑2 щіпки

Directions

1Яблука без серцевини розрізати на 5‑6 частин, залити гарячою водою та проварити.

2Протерти яблука та змішати з процідженим відваром, додати цукор, лимонну кислоту.

3Довести до кипіння і, безперервно помішуючи, тонкою цівкою всипати манну крупу. Варити 15‑20 хвилин при слабкому нагріванні.

4Готову суміш охолодити до 30‑40°C, а потім збити в густу піноподібну масу, яку швидко розлити й охолодити.

5Подавати мус, поливши сиропом.

Дієта при гіпотонії

00:00