250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)
Ingredients
Вишня свіжа або заморожена - 50 г
Цукор - 1 ст. ложка
Вода - 0,5 склянки
Желатин - 3 г
Directions
1Вишню перебрати, очистити від кісточок, промити холодною водою, розім'яти у скляному посуді. Вишневий сік злити в скляний посуд, закрити кришкою і поставити в холодильник.
2М'якоть вишні залити окропом і варити близько 4 хвилин.
3Потім рідину процідити через дрібне сито або марлю, додати в неї цукор, остудити і розчинити в ній желатин (за інструкціями на упаковці желатину).
4Потім знову прогріти до 40°C, влити вишневий сік і охолодити.
5Мус збити, розлити по змоченим холодною водою формах і поставити в холодильник на 2 години.