вишневий мус
вишневий мус

Мус із вишні

    

9 Вересня, 2018

250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вишня свіжа або заморожена - 50 г

Цукор - 1 ст. ложка

Вода - 0,5 склянки

Желатин - 3 г

Directions

1Вишню перебрати, очистити від кісточок, промити холодною водою, розім'яти у скляному посуді. Вишневий сік злити в скляний посуд, закрити кришкою і поставити в холодильник.

2М'якоть вишні залити окропом і варити близько 4 хвилин.

3Потім рідину процідити через дрібне сито або марлю, додати в неї цукор, остудити і розчинити в ній желатин (за інструкціями на упаковці желатину).

4Потім знову прогріти до 40°C, влити вишневий сік і охолодити.

5Мус збити, розлити по змоченим холодною водою формах і поставити в холодильник на 2 години.

00:00