Мус із полуниці з перцевою м’ятою десерти 16 Липня, 2017 25 любимых специй Cook: 2 hrs 10 mins Ingredients Полуниця - 200 г Цукор - 70 г Молоко - 250 г Манка - 4 ст. ложки ДЛЯ СОУСУ: Цукор - 3 ст. ложки Вода - 0,5 склянки ДЛЯ ПРИКРАСИ: Полуниця М'ята Directions 1Всипати тонкою цівкою в кипляче молоко манну крупу, постійно помішуючи. Додати цукор, варити на малому вогні при кипінні 8 хвилин. Дати охолонути. 2Полуницю подрібнити у блендері. Полуничне пюре перекласти в охолоджену манну кашу і збити міксером. 3Розкласти полуничний мус по креманках, остуджувати в холодильнику 2 години. 4КАРАМЕЛЬНИЙ СОУС: Цукор розтопити на сковорідці, залити холодною водою і розтопити карамель. 5У тарілку налити трохи карамельного соусу, зверху викласти заморожений мус і прикрасити ягодами полуниці та листочками м'яти. 00:00