Мус із полуниці з перцевою м’ятою

  

16 Липня, 2017

25 любимых специй

  • Cook: 2 hrs 10 mins

Ingredients

Полуниця - 200 г

Цукор - 70 г

Молоко - 250 г

Манка - 4 ст. ложки

ДЛЯ СОУСУ:

Цукор - 3 ст. ложки

Вода - 0,5 склянки

ДЛЯ ПРИКРАСИ:

Полуниця

М'ята

Directions

1Всипати тонкою цівкою в кипляче молоко манну крупу, постійно помішуючи. Додати цукор, варити на малому вогні при кипінні 8 хвилин. Дати охолонути.

2Полуницю подрібнити у блендері. Полуничне пюре перекласти в охолоджену манну кашу і збити міксером.

3Розкласти полуничний мус по креманках, остуджувати в холодильнику 2 години.

4КАРАМЕЛЬНИЙ СОУС: Цукор розтопити на сковорідці, залити холодною водою і розтопити карамель.

5У тарілку налити трохи карамельного соусу, зверху викласти заморожений мус і прикрасити ягодами полуниці та листочками м'яти.

00:00