М’ясо «Дари осені» страви з м'яса аерогриль 8 Жовтня, 2016 365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов) Prep: 10 mins Cook: 1 hr 5 mins Ingredients Яловичина - 300 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Перець болгарський солодкий - 2 шт. Морква - 1 шт. Помідори - 1 шт. Сир - 150 г Вода - 50 мл Петрушка - зелень Чебрець - зелень Directions 1Яловичину нарізати невеликими шматочками, трохи відбити. 2Лук, перець і моркву нарізати, сир натерти. 3На дно ємності налити трохи води і покласти в неї м'ясо. Зверху укласти овочі. 4Тушкувати в аерогрилі 50 хвилин при температурі 250°С. Потім вийняти, посипати тертим сиром і поставити в аерогриль ще на 10-15 хвилин. 00:00