М’ясо з квасолею по-мексиканськи

    

19 Травня, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)

  • Cook: 55 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Фарш яловичий - 400 г

Квасоля червона - 350 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Помідори консервовані - 300 г

Часник - 2 зубчики

Перець чилі мелений - 0,5 ч. ложки

Перець солодкий - 1 шт. червоного + 1 шт. зеленого

Орегано сушене - 0,25 ч. ложки

Насіння кмину - 0,25 ч. ложки

Сіль

Directions

1Цибулю нарізати кубиками, злегка обсмажити на маслі, покласти фарш і теж обсмажити його до готовності.

2Солодкий перець нарізати соломкою, часник дрібно порубати.

3До фаршу додати квасолю разом із заливкою, помідори з соком, рубаний часник, нарізаний солодкий перець і чилі, приправити орегано, кмином і посолити. Тушкувати під кришкою 15 хвилин.

00:00