м'ясо у соусі
м'ясо у соусі

М’ясо з томатним соусом

  ,   

8 Жовтня, 2016

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Яловичина - 500 г

Гриби свіжі - 150 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Масло вершкове - 50 г

Сіль

СОУС:

Бульйон - 500 мл

Томатна паста - 50 г

Масло вершкове - 2

Цукор - 30 г

Борошно - 1 ст. ложка

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Спеції

Сіль

Directions

1М'ясо і гриби нарізати невеликими шматочками, посолити, обсмажити разом з цибулею.

2СОУС: Моркву і цибулю обсмажувати з томатною пастою 10 хвилин. Борошно підсмажити, розвести бульйоном, довести до кипіння, додати овочі. Варити 1 годину, потім додати сіль і спеції. Готовий соус протерти через сито.

3М'ясо і гриби покласти в горщики, залити соусом. Готувати в аерогрилі 30 хвилин при температурі 250°С.

00:00