М’ясо з томатним соусом страви з грибів, страви з м'яса аерогриль 8 Жовтня, 2016 365 блюд для аэрогриля Ingredients Яловичина - 500 г Гриби свіжі - 150 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Масло вершкове - 50 г Сіль СОУС: Бульйон - 500 мл Томатна паста - 50 г Масло вершкове - 2 Цукор - 30 г Борошно - 1 ст. ложка Морква - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Спеції Сіль Directions 1М'ясо і гриби нарізати невеликими шматочками, посолити, обсмажити разом з цибулею. 2СОУС: Моркву і цибулю обсмажувати з томатною пастою 10 хвилин. Борошно підсмажити, розвести бульйоном, довести до кипіння, додати овочі. Варити 1 годину, потім додати сіль і спеції. Готовий соус протерти через сито. 3М'ясо і гриби покласти в горщики, залити соусом. Готувати в аерогрилі 30 хвилин при температурі 250°С. 00:00