М'ясо, печене на вугіллі
М'ясо, печене на вугіллі

М’ясо, печене на вугіллі

    ,

25 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

М'ясо - 150 г

Цибуля - 1 шт.

Сіль

Цукор

Перець

Сало копчене

Подорожник - листя

Directions

1М'ясо нарізати шматочками по 40‑50 г, трохи відбити, посолити, посипати цукром і перцем, натерти цибулею.

2Поклавши шматки на решітку, випікати, перевертаючи, по обидва боки, над розжареним деревним вугіллям без полум'я. Якщо м'ясо дуже закоптилося, натерти його копченим салом.

3Подавати у ретельно вимитих листі подорожника. На гарнір подати капусту кислу або свіжу, нашатковану, приправлену лимонною кислотою, сіллю та цукром.

00:00