Мікс салатний з помідорами чері салати швидко 1 Листопада, 2016 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Салат фрізе (ендівій) - 100 г Салат айсберг - 100 г Ромен-салат - 100 г Огірки - 1 шт. Перець болгарський солодкий - 1 шт. Цибуля порей (світла частина) - 1/4 шт. ЗАПРАВКА: Олія оливкова - 4 ст. ложки Лимон - 1 шт. (сік) Сіль ДЛЯ ПОДАЧІ: Помідори черрі - 4 шт. Directions 1Промити 3 види салату, обсушити. Розібрати салат фрізе на невеликі гілочки, нарвати салат айсберг невеликими шматочками, нарізати ромен-салат широкою соломкою. 2Видалити у солодкого болгарського перцю плодоніжки, насіння та перегородки. Нарізати тонкою соломкою. 3Нарізати огірок тонкими скибочками, цибулю порей - тонкими кільцями навскіс. Розрізати помідори черрі на 2 частини. 4Приготувати ЗАПРАВКУ: змішати лимонний сік і оливкову олію, посолити та збити вінчиком. 5Викласти інгредієнти у велику миску, полити заправкою, акуратно перемішати. При подачі прикрасити половинками помідорів черрі. 00:00