Наливка вишнева по-французьки

  

1 Грудня, 2016

1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия

Ingredients

Вишня

Горілка

Цукор

Кориця

Гвоздика - кілька бутонів

Лимон або апельсин - скоринки

Directions

1У вишні, що добре визріла, обережно видалити кісточки. Плодоніжки обрізати на 1 см.

2Підготовлені ягоди перекласти в стерильні банки з кришками, що закручуються. Кришки закрутити таопустити банки на 3 хвилини в киплячу воду.

3Остудити і після цього ягоди залити горілкою, щоб вона злегка їх покривала, додати цукор, корицю, гвоздику або скоринки лимона чи апельсина.

4Щільно закрити і періодично струшувати, щоб розчинився цукор.

5Через 3 місяці наливка готова до вживання.

00:00