Наливка вишнева по-французьки алкоголь 1 Грудня, 2016 1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия Ingredients Вишня Горілка Цукор Кориця Гвоздика - кілька бутонів Лимон або апельсин - скоринки Directions 1У вишні, що добре визріла, обережно видалити кісточки. Плодоніжки обрізати на 1 см. 2Підготовлені ягоди перекласти в стерильні банки з кришками, що закручуються. Кришки закрутити таопустити банки на 3 хвилини в киплячу воду. 3Остудити і після цього ягоди залити горілкою, щоб вона злегка їх покривала, додати цукор, корицю, гвоздику або скоринки лимона чи апельсина. 4Щільно закрити і періодично струшувати, щоб розчинився цукор. 5Через 3 місяці наливка готова до вживання. 00:00